Brzi linkovi
Društvene mreže
Veleprodaja i inženjering

Milana Rakića 6, Beograd

+381 11 369 11 87
+381 11 2650 520

Veleprodaja email

Maloprodaja i izložbeni salon

Bulevar kralja Aleksandra 183, Beograd

+381 11 308 51 27
+381 11 240 10 92

Maloprodaja email

DEVI - kompletni grejni sistemi

DEVI - Kompletni grejni sistemi

O kompaniji DEVI

DEVI je osnovan 1942. godine a od januara 2003. je deo Danfoss Group-a.

DEVI sa svojim, prodaji posvećenim kompanijama i kancelarijama u 23 zemlje u svetu, prodaje u još 30 dodatnih zemalja.

DEVI ima razvoj i proizvodnju i grejnih kablova i termostata. Proizvodnja se odvija u modernoj ISO 9001, 14001 i 18001 sertifikovanoj fabrici u Vejlu, Danska.

Danfoss je svetski lider u istraživanju, razvoju i proizvodnji mehaničkih i električnih komponenti. Danfoss proizvodi doprinose grejanju i hlađenju stanova i kancelarija, hlađenju namirnica i kontroli proizvodnih linija. Danfoss je najveća danska industrijska grupa.

DEVI je najveći evropski proizvođač opreme za električno podno grejanje, čija je poslovna filozofija da razvija i prodaje elekrtrična grejna rešenja koja jasno podržavaju:

  • povećan komfor svakodnevnog života
  • veću pouzdanost
  • bolji dizajn
  • poboljšane radne troškove

DEVI je jedina kompanija u sektoru koja proizvodi, razvija i prodaje kompletne sisteme koji sadrže kako grejne kablove tako i termostate. Zato postoji savršeno uklapanje komponenti koje čine grejni sistem, što znači visoke performanse, optimalnu pouzdanost i korisnost i odgovarajuću nisku potrošnju energije.

DEVI proizvodi širok izbor proverenih i testiranih rešenja grejnih kablova - sve od tankih sistema grejnih mrežica namenjenih za svrhe renoviranja do kompletnih grejnih sistema za sobno grejanje u privatnim stanovima kao i u industrijskim zgradama.

DEVI takođe, isporučuje rešenja za otapanje snega i leda sa saobraćajnih površina, utovarnih rampi i krovnih konstrukcija kao i sisteme za zaštitu od smrzavanja cevi i oluka i naravno sisteme za grejanje tla u staklenicima ili čak i ispod fudbalskih terena.

DEVI je postavio visoke standarde za svoje proizvode, koji su dizajnirani i testirani u skladu sa najstrožijim normama ISO 9001.

Za više informacija posetite zvaničnu prezentaciju kompanije - www.devi.danfoss.com


DEVI - Intelligent Heating

DEVI katalog

DEVI katalog