Brzi linkovi
Društvene mreže
Veleprodaja i inženjering

Milana Rakića 6, Beograd

+381 11 369 11 87
+381 11 2650 520

Veleprodaja email

Maloprodaja i izložbeni salon

Bulevar kralja Aleksandra 183, Beograd

+381 11 308 51 27
+381 11 240 10 92

Maloprodaja email

FENIX - kompletni grejni sistemi

FENIX - Kompletni grejni sistemi

Specijalisti za zračeće grejanje

Fenix je osnovan 1990. g. kao jedna od prvih privatnih kompanija u Češkoj Republici nakon „Velvet“ revolucije. Prvi proizvodi uspešno plasirani na tržištu su bili ECOSUN električni grejni zračeći paneli, ipak, sa porastom zahteva tržišta nakon ovih proizvoda pojavili su se ECOFLEX električni konvektori, ECOFLOOR grejni kablovi i mrežice i ECOFILM grejne folije. Kompanija takođe nudi veliki izbor dodatnih proizvoda uključujući kontrolere grejnih sistema, pribor za grejne kablove i kablovske mrežice. Sa porastom interesovanja razvila se i struktura kompanije – da bi se zadržala maksimalna fleksibilnost izabrana je struktura holding kompanije, sa individulanim i nezavisnim članovima.

Uspešno su udružene sledeće kompanije: Fenix s.r.o. – FABRIKA KOJA PROIZVODI ELEKTRIČNE GREJNE SISTEME; Fenix Trading s.r.o. – trgovačka kompanija; Fenix Slovakia s.r.o. – proizvodna i trgovačka kompanija, predstavnik Fenix-a u Slovačkoj; Fenix Group a.s. – Kompanija koja obezbeđuje koja pruža usluge menadžmenta i servisa ( strateško planiranje, administracija vlasništva, ekonomske i finansijske usluge); Flexel International Ltd. – proizvodna i trgovačka kompanija smeštena u Velikoj Britaniji. „2008.g. FENIX Holding je kupio proizvodnu i trgovačku kompaniju Aztec Europe Ltd. – proizvođač specijalnih primena, kao što su odmagljivači ogledala, grejači vivarijuma, karavana i mobilna kućna grejna oprema. Krajem 2009. / početkom 2010. Fenix Holding je kupio još dve trgovačke i proizvodne kompanije : ASCO – kompaniju sa sedištem u Francuskoj; CEILHIT – proizvođača grejnih kablova i kompaniju sa sedištem u Španiji, koja pokriva tržište Španije, Portugala u Južne Amerike.

Danas, kompanija Fenix Holding s.r.o. je jedan od najvećih evropskih proizvođača površinskih električnih grejnih sistema i trenutno izvozi u 52 zemlje širom sveta.

Za više informacija posetite zvaničnu prezentaciju kompanije - www.fenixgroup.cz


ECOFLOOR - Instalacija

FENIX katalog

FENIX katalog