Brzi linkovi
Društvene mreže
Veleprodaja i inženjering

Milana Rakića 6, Beograd

+381 11 369 11 87
+381 11 2650 520

Veleprodaja email

Maloprodaja i izložbeni salon

Bulevar kralja Aleksandra 183, Beograd

+381 11 308 51 27
+381 11 240 10 92

Maloprodaja email

Solius Digital® ATLANTIC

Garancija 5 godina na francuske radijatore

Solius Digital

  • Snage: 1500W i 2000 W
  • Grejni element u aluminijumskom difuzoru velike površine (siguran, nečujan, dugotrajan), greje vazduh i zidove uvećavajući efikasnost i štedljivost uređaja i do 25% u odnosu na sve postojeće uređaje na tržištu.
  • Veoma pogodan za dečije sobe i prostorije sa visokim plafonom
  • Pristupačan i lako podesiv elektronski termostat sa preglednim LCD ekranom je diskretno postavljen u gornjoj zoni uređaja sa regulacionom preciznošću od < 0.1°C
  • Digitalni termoregulator poseduje mogućnost setovanja u dva režima rada Ručno/Program uz jednostavno programiranje 24h/7 za maksimalnu uštedu i udobnost grejanja usklađenu sa vašim dnevnim ritmom i potrebama.
  • Uređaj poseduje zaštitu od pada, pregrevanja kao i odgovarajuću IP24 zaštitu koja mu omogućava montažu u vlažnim prostorijama.


Francuski proizvođač konvektora Atlantic već godinama uspešno razvija i unapređuje liniju električnih konvektorski radijatora radnog naziva “ zračeći paneli“.

Šta su Atlantic zračeći paneli?

Zračeći paneli su takođe konvektorski radijatori ali tehnički osmišljeni tako da pružaju veću uštedu el. energije (do 25% u odnosu na klasične norveške radijatore) uz maksimalna stepen udobnost grejanog prostora.

Ušteda i ujednačeno zagrevanje se postižu zahvaljujući širokoj grejnoj površini, aluminijumskom difuzoru/ploči koja kod ovih modela za razliku od klasičnog konvektora (norveških radijatora) zahvata veći deo unutrašnjosti uređaja.

Samim tim toplota koji se oslobađa sa grejača uređaja zadržava se na aluminijumskoj ploči i istovremeno se emituje delom kroz otvor na gornjoj stranici uređaja delom kroz perforaciju frontalnog panela.


Novost na našem tržištu je model Solius digital. Superiorni uređaj koji u svom kakrakteru spaja elemente štedljive homogenizovane raspodele toplote i inovativnog digitalnog programskog 24/7 termostata poslednje generacije.

  • Uređaj garantuje sigurnost jer poseduje class II zaštitu (dvostruko izolovani grejač), termičku zaštitu od pregrevanja kao i odgovarajuću IP24 zaštitu koja mu omogućava montažu i rad u vlažnim prostorijama.
  • Uređaj Solius digital zbog svojih osobina je veoma pogodan za grejanje dečijih soba i prostorije sa visokim plafonom.
  • Ovaj uređaj proizveden u Francuskoj dolazi u snagama od 1500W i 2000W uz punu petogodišnju garanciju!
  • Napomena: Uređaj Solius digital je predviđen isključivo za montažu na zid.


Zašto bi ste za istu cenu kupovali klasičan manuelni konvektor kada možete sebi da priuštite Atlantic Solius digital zračeći panel nove generacije proizveden u Francuskoj, štedljiviji za 25% , uz digitalni programski termostat 24/7 i punu garanciju od 5 godina???


SNAGA CENA (sa PDV-om)
Horizontal 1500W 27.900,00 RSD
Horizontal 2000W 29.900,00 RSD

Preuzmite brošure

Tehnički list

shop elmark
lokacije elmark
Servis elmark