Brzi linkovi
Društvene mreže
Veleprodaja i inženjering

Milana Rakića 6, Beograd

+381 11 369 11 87
+381 11 2650 520

Veleprodaja email

Maloprodaja i izložbeni salon

Bulevar kralja Aleksandra 183, Beograd

+381 11 308 51 27
+381 11 240 10 92

Maloprodaja email

ELSR-M 10 samoregulišući grejni kabl
ikonica kabl
Ikonica uv zastita
Ikonica PE

ELSR-N - 20/30 W/m


Kabl čine dva bakarna provodnika između kojih se nalazi poluprovodna grejna jezgra. Kada temperatura okoline raste, otpor jezgre grejanja se povećava i njegov izlaz se tako smanjuje, takođe kada temperatura padne - izlaz kabl se povećava. Kablovi se tako mogu dodirivati i ukrštati ili prolaziti kroz okruženja sa različitim temperaturama bez opasnosti od pregrevanja ili opekotina.


Samoregulišući grejni kablovi menjaju svoj izlaz u zavisnosti od temperature okoline. Za razliku od grejnih kablova, oni se mogu sraćivati na bilo koju dužinu. Namenjeni su uglavnom za zaštitu cevi, krovnih oluka i odvodnih cijevi od leda i snega.Otapanje snega i leda u olucima


Preporučujemo korišćenje termostata za spoljašne primene i zaštite krovnih oluka i slivnika putem termostata i kontrolera sa temperaturnim senzorom ili kombinovanim senzorom temperature i vlage.


Krovna primena grejnih sistema za otapanje snega


Sistem za krov i krovne oluke se može istalirati na bilo kojoj vrsti krovne konstrukcije gde postoji potreba za sprečavanjem zaleđivanja u olucima. Ovaj sistem smanjuje oštećenja krovne konstrukcije i oluka izazvana ledom. Sistem treba instalirati duž ivice krova ili na mestima gde postoji rizik od formacija snega i leda.Više o tome pročitajte ovde


Warranty 20

Garancija 10 Godina

Svi kablovi su gotovi proizvodi, što znači da su provereni i ispitani u fabrici. Mi kao generalni zastupnici overavamo proizvođačku garanciju od 10 godina. Garantni list mora biti popunjen od strane kvalifikovane osobe.


icon video FENIX - Montaža grejnog kabla

Katalog

DEVI katalog

česta pitanja
reference
galerija