Brzi linkovi
Društvene mreže
Veleprodaja i inženjering

Milana Rakića 6, Beograd

+381 11 369 11 87
+381 11 2650 520

Veleprodaja email

Maloprodaja i izložbeni salon

Bulevar kralja Aleksandra 183, Beograd

+381 11 308 51 27
+381 11 240 10 92

Maloprodaja email

TRACENET™ ECM ® THERMON

ECM

TRACENET™ ECM - Elektronski kontrolni modul

Terminator TRACENET™ ECM je elektronski kontrolni modul specijalno dizajniran za upravljanje elektropratećim grejnim sistemima za primene zaštite smrzavanja i održavanja temperature. Dostupni su u obe varijante montaže: cev/posuda (XP) i (WP) zidna montaža. ECM služi kao kontroler temperature, kao senzor i kao napojna kutija za grejni krug.

TRACENET™ ECM je smešten u nemetalno kućište ojačano staklenim vlaknima i ima stepen zaštite IP66. U zavisnosti od izabrane opcije ECM može da se upotrebi kao kombinacija temperaturnog kontrolera i limitatora, kao temperaturni kontroler ili temperaturni limitator. Potenciometri su obezbeđeni za promenu podešenih tačaka temperaturne kontrole i limitatora. Standardna verzija ECM komunicira preko RS485 koristeći Mod-bus RTU komunikacioni protokol. Opcija CAN-Bus ili izlaz od 4 do 20 mA je takođe dostupna.

TRACENET™ ECM je odobren za korišćenje u običnim (neklasifikovanim) i opasnim (klasifikovanim) zonama. ECM-OS je dostupan u razvodnoj kutiji od nerđajućeg čelika za korišćenje u primenama u blizini obale.

Detaljna tehnička dokumentacija

Kliknite OVDE da preuzmete detaljnu tehničku dokumentaciju i opis proizvoda